Vi har i vores kirke siden 2012 brugt DJ RYBERG til afholdelse af konfirmandgudstjenester. Det fungerer utroligt godt. Musikken kommer virkelig til sin ret i det store kirkerum, og Dj’en har alle de effekter vi har brug for såsom lys, røg, projektører m.m. Han er god til selv at komme med bud på hvilken musik der kan bruges i kirkelig sammenhæng og til at føle stemningen undervejs i gudstjenesten. Han kan helt klart anbefales.

3

Let’s Dance er efterhånden (siden 2012) blevet vores faste DJ til samtlige af vores events. Samarbejdet fungerer perfekt og vi har ved flere af vores events behov for timing og tilrettelæggelse, således at vores shows, som bl.a. er Award-shows, klapper og fungerer perfekt – og det gør det! Vi er vældig begejstrede og så er vi, hvilket er meget afgørende for en forening som vores, super tilfredse med prisen. Så det bliver til 5 ud af 5 mulige stjerner herfra. Mange hilsner fra DK’s fjerdestørste fodboldklub: Frederiksberg Boldklub, FB

2

”Jeg skulle booke DJ til en julefrokost med 130+ gæster på Københavns Universitet, hvor gæsterne spændte lige fra førsteårsstuderende til professorer i algoritmik. DJ RYBERG kunne fylde dansegulvet i alle seks timer, hvilket er virkelig godt gået. Derudover var han rigtig god til at læse publikum, og traf nogle gange nogle lidt ‘modige’ musikvalg, som hver gang viste sig at ramme plet i crowden. Kan kun anbefales.”

1.